Concept: Samsung Galaxy S5 met extra display aan achterkant

Op MobiLeaks publiceerde ik al eerder een concept van de Samsung Galaxy S5, waarbij het scherm ingeklapt kan worden zoals bij een boek. Ondanks dat het wellicht nog niet te realiseren is op dit moment, is het wel aan de orde van de dag dat fabrikanten bezig zijn met flexibele schermen. Het volgende concept speelt hier ook weer op in, maar deze keer kan het scherm niet horizontaal in elkaar klappen, maar verticaal.

Samsung Galaxy S5 concept

Als extra beschikt de achterkant – aan de zijde van de camera – ook over een extra LCD scherm die alleen aan zal gaan wanneer de Galaxy S5 is dichtgeklapt. Je kunt via dit verticale scherm verschillende notificaties zien en beheren, zoals contacten, oproepen en sms’jes. Ook dient dit scherm ook direct als muziekspeler interface. Om dit laatste ook functioneel te maken wanneer er geen oortjes zijn ingeplugd, beschikt het concept over twee speakers in plaats van een.

Samsung Galaxy S5 concept2

Omdat het scherm dichtgeklapt goed is beschermd, is het ook niet meer nodig om een extra bescherming aan te schaffen in de vorm van een case.

De fysieke homeknop is naar de bovenkant van het scherm verplaatst, aangezien de vouw precies in het midden zit en hierdoor niet op de gebruikelijke plek geplaatst kan worden. De menu en terugknop zitten nog wel op de vertrouwde plaats.

Samsung Galaxy S5 concept3

Ik ben uiteraard benieuwd wat jij vindt van dit Samsung Galaxy S5 concept. Iets voor de toekomst, of totaal niet handig?

(concept is gemaakt door Jermaine)

2 Reacties to “Concept: Samsung Galaxy S5 met extra display aan achterkant”

 1. Bas 6 september 2013 at 23:22 #

  Dit is het gewoon de mooiste telefoon die je je kunt wensen.
  Ik hou niet van de design 3.0met die lelijke knoppen op het touchscreen.
  Dat is de reden waarom ikop Samsung stem vanwege de mooie homebutton en touchbuttons

  Beantwoorden
 2. tuinstoelen 19 november 2013 at 14:45 #

  What kind of digicam is that? That is certainly a decent good quality.

  Beantwoorden

Geef een reactie