Prijs bekend van Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020 beschikbaarIn Duitsland zijn er een paar retailers gespot die al de Nokia Lumia 1020 aanbieden op basis van pre-order. De partijen die hem aanbieden vragen voor het toestel € 799 voor een simlockvrije uitvoering.

De prijs viel te verwachten omdat de nieuwste iPhone, van oudsher duurste smartphone op de markt € 789 kost. De prijzen van de Lumia 1020 kwamen overeen met de iPhone 5 in Amerika dus konden we in Europa wel een accurate voorspelling doen. Nokia heeft met deze smartphone echt een prestatie neer gezet en ze durven daarom een topprijs te vragen voor dit unieke product.

Tijdens de aankondiging van de Nokia Lumia 1020 vorige week kwam er een vraag uit publiek wanneer het toestel in Europa verkrijgbaar zou zijn. Hier ging de CEO van Nokia niet op in, hij gaaf alleen aan dat de smartphone ook in Europa dit kwartaal nog in de verkoop gaat. Jammer genoeg staat er bij de pre-order nergens vermeldt wanneer ze de telefoon uitleveren dus wanneer het toestel in Europa verkrijgbaar is blijft nog onduidelijk.

(bron)

Reageer

Geef een reactie