Asus K008 tablet met Android 4.3, maar 7 of 10 inch?

Op 9 juni heeft een Asus tablet met designnaam K008 een Bluetooth certificaat ontvangen, waarbij de softwareversie is aangeduid als JWR11. Dit is een buildnummer voor Android 4.3 Jelly Bean en dat betekent dus dat het nog onbekende K008 model van Asus gaat draaien op deze nieuwe versie van het besturingssysteem.

Asus K008 Bluetooth SIG

De beschrijving op de website van Bluetooth SIG zegt het volgende:

The tablet features a 7” LED-backlit capacitive multitouch screen for easy carrying and fantastic multi-media experience everywhere. Wireless networking ensures simple connection to the Internet without wires.

De Asus K008 is dus een tablet met een scherm van 7,0 inch groot. Zou dit de nieuwe generatie Nexus 7 kunnen zijn. Waarschijnlijk niet, aangezien een andere tablet van 7 inch van Asus al eerder is opgedoken op de website van de Bluetooth organisatie.

Bovendien verscheen eind mei de Asus K008 al op de FCC website, die ook enkele specificaties onthulde. Uit het FCC certificaat blijkt namelijk dat de tablet over een 10 inch scherm gaat beschikken. Dit is dus tegenstrijdige informatie, waarvan dus nog maar moet blijken wat waar is.

Asus K008 FCC label

Reageer

Geef een reactie