Is dit de Samsung Galaxy S4 Mega? (render)

De lancering van de Samsung Galaxy S4 is nog maar het begin, getuige “spin-offs” als de S4 Mini, Active en Zoom. Maar daar werd vorige week met dunne lijntjes nog een toestel aan toegevoegd, de Galaxy S4 Mega, nadat de naam opdook in een applicatie van Samsung. Nu ontvingen wij bij MobiLeaks vandaag een render, waarbij deze nog onbekende Mega variant van het vlaggenschip vermoedelijk op staat.

Samsung Galaxy S4 Mega persrender

Onze tipgever kon enkel melden dat het middelste toestel de Samsung Galaxy S4 is, maar door het scherm in perspectief te plaatsen op de twee andere modellen, konden we de schermafmeting achterhalen. Zo heeft het toestel links naast de Galaxy S4  een scherm van 4,3 inch groot, waardoor dit vermoedelijk de Samsung Galaxy S4 Mini is. Hiervan dook overigens dit weekend ook al een render op, maar toen in de witte kleur.

Interessanter is wellicht het toestel aan de rechterzijde die heeft namelijk volgens onze berekening een 6,0 inch groot scherm. Het betreft hier dan ook vermoedelijk de nog onaangekondigde Galaxy S4 Mega, die vorige week voor het eerst opdook. Kijk ook even goed na de bezel (ruimte tussen het scherm en rand) die nog kleiner lijkt te zijn gemaakt.

Samsung Galaxy S4 Mega persrender bewerkt

In eerste instantie dachten we dat het wellicht een van de twee Samsung Galaxy Mega smartphones was, maar die hebben een schermafmeting van 5,8 en 6,3 inch. Ook is de bezel bij die toestellen groter dan hierboven getoond.

Voor de rest zijn er nog geen specificaties bekend van deze mysterieuze Samsung Galaxy S4 Mega, maar vermoedelijk dat het 6,0 inch scherm een Full HD resolutie heeft.

Op 20 juni houdt Samsung een evenement waarna wellicht meer bekend wordt over de verdere uitbreiding van de Galaxy S4 lijn.

Wat denk jij?

Meer weten over:

Reageer

Geef een reactie