Eerste screenshot Android 4.2.2 Jelly Bean voor Xperia Z verschenen

Wat men hieronder kan zien is de eerste screenshot van de Android 4.2.2 Jelly Bean update voor de Sony Xperia Z. Hij werd verzonden door een anonieme Duitse inzender via het nieuwsblog: xperiablog.net. De screenshot geeft mogelijk aan dat de Jelly Bean update zal beschikken over firmware versie 11.1.A.1.450. Hoewel het hier om een beta-versie gaat, verwachten we dat het officiële versienummer voor de Jelly Bean update in ieder geval in de vorm: 11.1.A.X.XXX zal verschijnen, zodra hij officieel uitkomt.

Android 4.2.2 voor Sony Xperia Z

De update maakt gebruik van een nieuwe 3.6 kernel in plaats van de 3.4 kernel voor de oudere Android 4.1.2. firmware. Belangrijker nog: we hebben vernomen dat de officiële release van Android 4.2.2 eind Maart zal plaatsvinden voor het Europese continent. Gek genoeg is hierover nog geen officiële bevestiging vanuit Google, dus wellicht moeten we deze speculatie met een korrel zout nemen. Toch is het positief nieuws dat Sony de mogelijkheid biedt aan hun gebruikers om de (beta) update op het toestel door te voeren.

(via)

Meer weten over:

1 Reactie to “Eerste screenshot Android 4.2.2 Jelly Bean voor Xperia Z verschenen”

  1. gregory 13 mei 2013 at 11:14 #

    beste
    het is ondertussen 13 mei 2013 en het is nog altijd geen nieuwe versie van sony xperia z 4.2.2 beschikbaar wanneer kan je dat eigelijk uitkomen? met jullie belofte ? verliezen jullie zekerheid meer dan 1.000.000 mensen wat je belooft tegen maart & eind maart nieuwe update van android uit te komen
    ik zou je best maar doen of ik ga weg van sony

    Beantwoorden

Geef een reactie